Samenwerken met TutorYou

Betaling

U accordeert maandelijks de door de tutor opgegeven uren. Deze urenopgave ontvangt u per mail tussen de 1ste en de 6de van de nieuwe maand. TutorYou doet de rest. Elke maand ontvangt u van TutorYou een factuur, die automatisch wordt geïncasseerd. Wanneer u niet kiest voor automatische incasso dan brengt TutorYou €2,50 administratiekosten in rekening.

Samenwerking

In de samenwerking met u doet TutorYou er alles aan om de begeleiding tot een succes te maken:

  • U kunt ons voor vragen of advies altijd mailen. Bellen kan ook, doordeweeks tussen 9-18 uur.
  • Wij zoeken een vervangende tutor als uw tutor voor een langere periode afwezig is.
  • Wij horen het graag als u tevreden bent maar ook als u een klacht heeft. Daar worden wij beter van.

Tot slot vertrouwen wij erop dat u geen bijlesafspraken maakt met uw tutor buiten TutorYou om.

Wijzigen of opzeggen

Het aantal uren begeleiding kunt u altijd wijzigen in overleg met uw tutor, zolang u niet onder de 4 uren per maand komt. Dit geldt voor volle schoolgaande maanden. Opzeggen, per e-mail of telefoon, kan op ieder moment; er is geen opzegtermijn.   

FAQ

Slechts in uitzonderingsgevallen berekent TutorYou in overleg met u een reiskostenvergoeding. In de meeste gevallen komt uw tutor bij u uit de buurt en is dit niet aan de orde.

Woont u buiten één van onze vestigingsplaatsen? Het kan zijn dat TutorYou dan een vergoeding berekent. Dit overlegt TutorYou vooraf met u om verrassingen achteraf te voorkomen.

TutorYou selecteert en traint zijn tutors om zeker te zijn van een hoge kwaliteit van bijles en huiswerkhulp. TutorYou gaat een bestendige relatie aan met zijn tutors en investeert in hun ontwikkeling en vaardigheden.

Alle tutors volgen vooraf een didactische en pedagogische training. Zo garandeert TutorYou dat uw kind maatwerk krijgt. 

TutorYou selecteert en test zijn tutors grondig. TutorYou hanteert een aantal strenge basisvereisten ten aanzien van behaalde diploma’s, bijbehorende cijferlijsten en de actualiteit hiervan.

Het kan gebeuren dat u niet tevreden bent over uw tutor. Het is belangrijk om dan zo spoedig mogelijk contact op te nemen met TutorYou. TutorYou zoekt samen met u een oplossing, bijvoorbeeld door een vervangende tutor aan te bieden.

TutorYou kent geen opzegtermijn. U kunt opzeggen wanneer u vindt dat de bijles of huiswerkbegeleiding niet meer nodig is. 

TutorYou geeft desgewenst ook in de vakantiemaanden juli en augustus gewoon begeleiding. Misschien gaan u en uw tutor in andere weken op vakantie. TutorYou overlegt met u of uw eigen tutor, danwel een vervanger beschikbaar is. Uiteraard tegen het reguliere tarief.

Als u in de vakantieperiode geen begeleiding inschakelt, dan brengt TutorYou u vanzelfsprekend ook geen kosten in rekening. Dit betreft een automatische regeling. U hoeft niet op te zeggen als u na de vakantie de begeleiding wilt voortzetten. In overleg met u begint uw tutor in september weer volgens schema.

Tijdens de overige vakantieperiodes gaat de begeleiding in principe gewoon door. Tenzij u hierover andere afspraken maakt met uw tutor. 

TutorYou hanteert geen opzegtermijn. U kunt op ieder moment opzeggen door een mail te sturen naar admin@tutoryou.nl. Wij gaan ervan uit dat u de beëindiging van de begeleiding al wel met uw tutor heeft besproken.

Begeleiding is mensenwerk. Het kan voorkomen dat de relatie met uw tutor niet naar wens verloopt. Of dat er behoefte is aan aanvullende ondersteuning op een vak waarvoor uw tutor niet voldoende is toegerust.

Misschien wilt u de vaste dagen of tijden veranderen en lukt het uw tutor door omstandigheden niet zijn schema aan te passen.

In al die gevallen zullen wij snel op zoek gaan naar een andere tutor.

U kunt hiervoor contact opnemen met TutorYou. Telefoon 020 – 30 80 625; of stuur een email naar info@tutoryou.nl.

TutorYou op TV

Ook in het schooljaar 2017/2018 is 99% van onze eindexamenleerlingen geslaagd. Al voor het vierde jaar op rij. Wij zijn zo succesvol omdat wij voor kwaliteit gaan:

  • Wij trainen onze studenten zodat zij beter leren doceren.
  • Een leerling wordt ‘gematched’ aan een student die het best past. 
  • Uw tutor komt bij u thuis.
  • Uw tutor ondersteunt en motiveert.
  • Wij werken nauw samen met scholen, indien gewenst.

Bijles voor de toetsweek

Een toetsweek is stress en het leren is vaak “last minute”. TutorYou helpt o.a. met het opbouwen van een goed leerritme naar de toetsweek toe.

Vanaf € 19,- per uur

Bijles voor de Eindtoets

Een belangrijke toets in groep 8. Naast de Cito-toets zijn er nog andere eindtoetsen zoals DIA, IEP en Route 8. Oefenen met Eindtoetsopgaven zorgt voor een zelfverzekerde start.

Vanaf € 19,- per uur