Bijles in Wageningen

Bent u op zoek naar bijles of huiswerkbegeleiding in Wageningen? TutorYou heeft een groot aantal tutors die leerlingen bijles geven in individuele vakken en helpen bij planning en organisatie van het huiswerk en bij de voorbereiding op toetsen en examens. Zij studeren aan de WUR en zijn kundig en gemotiveerd om leerlingen te helpen. TutorYou ondersteunt hen waar nodig, op inhoudelijk, pedagogisch of didactisch terrein. In de afgelopen jaren heeft TutorYou al veel leerlingen in het basisonderwijs en op de middelbare school met succes geholpen. Onder andere in Wageningen, Ede, Bennekom en Rheden.  

TutorYou is persoonlijke & hoogwaardige bijles en huiswerkbegeleiding bij u thuis. Onze getrainde studenten geven bijles afgestemd op de behoefte van úw kind en tegen betaalbare tarieven

Bijles bij u thuis door getrainde studenten vanaf EUR 19,- per uur

 

Schrijf uw kind gratis in!

TutorYou op TV

Ook in het schooljaar 2017/2018 is 99% van onze eindexamenleerlingen geslaagd. Al voor het vierde jaar op rij. Wij zijn zo succesvol omdat wij voor kwaliteit gaan:

  • Wij trainen onze studenten zodat zij beter leren doceren.
  • Een leerling wordt ‘gematched’ aan een student die het best past. 
  • Uw tutor komt bij u thuis.
  • Uw tutor ondersteunt & motiveert.
  • Wij werken nauw samen met scholen, indien gewenst.

Bijles voor de toetsweek

Een toetsweek is stress en het leren is vaak “last minute”. TutorYou helpt o.a. met een goed leer ritme naar de toetsweek toe. 

Vanaf € 19,- per uur

Bijles voor de Cito test

Een belangrijke test. Bekijk samen met een van onze specialisten waar nog extra aandacht nodig is om met een zelfverzekerd gevoel te starten!

Vanaf € 19,- per uur