Bijles Taal

Aardrijkskunde gaat over onze planeet aarde. Een planeet die samen met nog enkele andere planeten rondom de zon draait. Bij aardrijkskunde gaat het vooral om het uiterlijk van de aarde, dat gevormd is door de natuur en de mens. Aardrijkskunde is dus eigenlijk overal, dichtbij huis en ver weg.  En hoewel je dagelijks met aardrijkskundige onderwerpen in aanraking komt, hebben leerlingen soms moeite met het vak. Terwijl het zo’n mooi vak is waarin allerlei andere vakken en disciplines met elkaar verbonden worden. Dat vinden onze tutors Aardrijkskunde ook en ze helpen leerlingen graag om hun horizon te verbreden. Een vulkaan is een berg die lava spuwt, maar waarom liggen er in Nederland geen actieve vulkanen en in Italië of Indonesië wel?

TutorYou is persoonlijke & hoogwaardige bijles en huiswerkbegeleiding bij u thuis. Onze getrainde studenten geven bijles afgestemd op de behoefte van úw kind en tegen betaalbare tarieven.

Bijles bij u thuis door getrainde studenten vanaf EUR 21,- per uur

Schrijf uw kind gratis in!

TutorYou op TV

In het schooljaar 2020/2021 is 98% van onze eindexamenleerlingen geslaagd. Al voor het zevende jaar op rij ligt het percentage geslaagden boven 95%. Wij zijn zo succesvol omdat wij voor kwaliteit gaan:

  • Wij trainen onze studenten zodat zij beter leren doceren.
  • Een leerling wordt ‘gematched’ aan een student die het best past. 
  • Uw tutor komt bij u thuis.
  • Uw tutor ondersteunt & motiveert.
  • Wij werken nauw samen met scholen, indien gewenst.

Bijles voor de toetsweek

Een toetsweek is stress en het leren is vaak “last minute”. TutorYou helpt o.a. met een goed leer ritme naar de toetsweek toe. 

Vanaf € 21,- per uur

Bijles voor de Cito test

Een belangrijke test. Bekijk samen met een van onze specialisten waar nog extra aandacht nodig is om met een zelfverzekerd gevoel te starten!

Vanaf € 21,- per uur