Bijles in Haarlem

Bent u op zoek naar bijles of huiswerkbegeleiding in Haarlem? TutorYou heeft een groot aantal kundige en gemotiveerde tutors die leerlingen bijles geven in individuele vakken en helpen bij planning en organisatie van het huiswerk en bij de voorbereiding op toetsen en examens. Al onze tutors zijn studenten die bijles geven in vakken waarvoor zij op hun eindexamen een 7 of hoger hebben gescoord. Daarnaast halen onze tutors veel voldoening uit het ondersteunen van leerlingen. In de afgelopen jaren heeft TutorYou al veel leerlingen met succes geholpen, in het basisonderwijs en op de middelbare school. In Haarlem en in buurgemeenten als Bloemendaal, Aerdenhout, Bennebroek, Velsen, IJmuiden en Santpoort.

TutorYou is persoonlijke & hoogwaardige bijles en huiswerkbegeleiding bij u thuis. Onze getrainde studenten geven bijles afgestemd op de behoefte van úw kind en tegen betaalbare tarieven

Bijles bij u thuis door getrainde studenten vanaf EUR 21,- per uur

Schrijf uw kind gratis in!

TutorYou op TV

In het schooljaar 2020/2021 is 98% van onze eindexamenleerlingen geslaagd. Al voor het zevende jaar op rij ligt het percentage geslaagden boven 95%. Wij zijn zo succesvol omdat wij voor kwaliteit gaan:

  • Wij trainen onze studenten zodat zij beter leren doceren.
  • Een leerling wordt ‘gematched’ aan een student die het best past. 
  • Uw tutor komt bij u thuis.
  • Uw tutor ondersteunt & motiveert.
  • Wij werken nauw samen met scholen, indien gewenst.

Bijles voor de toetsweek

Een toetsweek is stress en het leren is vaak “last minute”. TutorYou helpt o.a. met een goed leer ritme naar de toetsweek toe. 

Vanaf € 21,- per uur

Bijles voor de Cito test

Een belangrijke test. Bekijk samen met een van onze specialisten waar nog extra aandacht nodig is om met een zelfverzekerd gevoel te starten!

Vanaf € 21,- per uur