Bijles Geschiedenis

Het aanleren van historisch besef en de gebeurtenissen in de huidige tijd in een breder perspectief kunnen zien. Dit zijn twee belangrijke pijlers onder het vak Geschiedenis. ‘Als je het verleden niet kent, weet je niet wie je bent’ , is een veelgehoorde uitspraak die aangeeft dat historische kennis ook gaat over de eigen identiteit. Al met al is het vak Geschiedenis een mooi en dynamisch vak, het verleden houdt nooit op. Het is een vak waarbij het niet alleen gaat om het leren van feiten en jaartallen, je hebt natuurlijk wel een kapstok nodig, maar vooral om het zien en begrijpen van verbanden en ontwikkelingen. Voor leerlingen die dat lastig vinden, heeft TutorYou een groot aantal tutors die graag hun gedrevenheid voor het vak Geschiedenis willen overbrengen. 

TutorYou is persoonlijke & hoogwaardige bijles en huiswerkbegeleiding bij u thuis. Onze getrainde studenten geven bijles afgestemd op de behoefte van úw kind en tegen betaalbare tarieven.

Bijles bij u thuis door getrainde studenten vanaf EUR 19,- per uur

 

Schrijf uw kind gratis in!

TutorYou op TV

In het schooljaar 2018/2019 is 96% van onze eindexamenleerlingen geslaagd. Al voor het vijfde jaar op rij is het slagingspercentage boven de 95%. Wij zijn zo succesvol omdat wij voor kwaliteit gaan:

  • Wij trainen onze studenten zodat zij beter leren doceren.
  • Een leerling wordt ‘gematched’ aan een student die het best past. 
  • Uw tutor komt bij u thuis.
  • Uw tutor ondersteunt & motiveert.
  • Wij werken nauw samen met scholen, indien gewenst.

Bijles voor de toetsweek

Een toetsweek is stress en het leren is vaak “last minute”. TutorYou helpt o.a. met een goed leer ritme naar de toetsweek toe. 

Vanaf € 19,- per uur

Bijles voor de Cito test

Een belangrijke test. Bekijk samen met een van onze specialisten waar nog extra aandacht nodig is om met een zelfverzekerd gevoel te starten!

Vanaf € 19,- per uur