Bijles Duits

Duits is in Europa de taal met de meeste moedertaalsprekers. Door de grammatica vinden veel leerlingen Duits een moeilijke taal. Vier soorten zelfstandige naamwoorden, zelfstandige naamwoorden altijd met een hoofdletter, vier naamvallen en voorzetsels voor de derde en vierde naamval. Een kwestie van leren en dan valt het best mee. Maar om met Johann Wolfgang von Goethe te spreken: ‘Es ist nicht genug, zu wissen, man muss auch anwenden; es ist nicht genug, zu wollen, man muss auch tun’. Veel oefenen dus. Met hulp van één van onze tutors Duits gaat dat een stuk makkelijker.

TutorYou is persoonlijke & hoogwaardige bijles en huiswerkbegeleiding bij u thuis. Onze getrainde studenten geven bijles afgestemd op de behoefte van úw kind en tegen betaalbare tarieven.

Bijles bij u thuis door getrainde studenten vanaf EUR 21,- per uur

Schrijf uw kind gratis in!

TutorYou op TV

In het schooljaar 2020/2021 is 98% van onze eindexamenleerlingen geslaagd. Al voor het zevende jaar op rij ligt het percentage geslaagden boven 95%. Wij zijn zo succesvol omdat wij voor kwaliteit gaan:

  • Wij trainen onze studenten zodat zij beter leren doceren.
  • Een leerling wordt ‘gematched’ aan een student die het best past. 
  • Uw tutor komt bij u thuis.
  • Uw tutor ondersteunt & motiveert.
  • Wij werken nauw samen met scholen, indien gewenst.

Bijles voor de toetsweek

Een toetsweek is stress en het leren is vaak “last minute”. TutorYou helpt o.a. met een goed leer ritme naar de toetsweek toe. 

Vanaf € 21,- per uur

Bijles voor de Cito test

Een belangrijke test. Bekijk samen met een van onze specialisten waar nog extra aandacht nodig is om met een zelfverzekerd gevoel te starten!

Vanaf € 21,- per uur